top of page

Politica de confidențialitate

Ultima actualizare 29-apr-2021
Data intrării în vigoare 29 aprilie 2021


Această politică de confidențialitate descrie politica NATIONAL RECORDS AGENCY, Chișinău, st. Grigore Vieru 15, Moldova 2005,

e-mail: national@records.md, cu privire la colectarea, utilizarea și divulgarea datelor dvs. pe care le colectăm atunci când utilizați site-ul nostru (https://www.records.md/). („site-ul web”). Prin accesarea site-ului, sunteți de acord cu colectarea, utilizarea și divulgarea informațiilor dvs. în conformitate cu prezenta politică de confidențialitate. Dacă nu sunteți de acord cu acest lucru, vă rugăm să nu folosiți serviciile site-ului și să nu îl utilizați.

Putem modifica această politică de confidențialitate în orice moment fără notificare prealabilă și vom posta Politica de confidențialitate actualizată pe site. Politica revizuită va intra în vigoare la 180 de zile de la data la care politica revizuită este postată pe site, iar accesul dvs. continuu la sau utilizarea site-ului după acest timp va însemna acceptarea Politicii de confidențialitate revizuite. Prin urmare, vă recomandăm să revizuiți periodic această pagină.

Ce informații colectează Agenția de recorduri naționale despre mine?

Vom colecta și prelucra următoarele informații personale despre dvs.:

 • Nume

 • Prenume

 • E-mail

 • Telefon mobil

 • Profilul rețelelor sociale

 • Data de naștere

 • Adresa domiciliu

 • Adresa de lucru

 • Informații de plata

Copii sub 16 ani

Încurajăm părinții / tutorii să participe la activitățile online ale copiilor lor. Vă rugăm să discutați această politică de confidențialitate cu copilul dvs., astfel încât acesta să poată înțelege mai bine cum să utilizeze produsele și serviciile Agenției de recorduri naționale și ce informații le putem solicita.

 

Anumite produse și servicii ale Agenției de recorduri naționale pot solicita utilizatorului informații personale. Dacă utilizatorul are sub 16 ani, copilul va fi rugat să furnizeze datele de contact ale părintelui sau tutorelui său legal, precum și să ceară părintelui sau tutorelui să consimtă la datele personale ale copilului. Dacă nu doriți ca copilul dvs. să furnizeze informații personale, vă rugăm să nu vă dați consimțământul.

 

Pentru copiii cu vârsta sub 16 ani, colectarea datelor cu caracter personal este limitată la următoarele domenii:

 

Cerere de înregistrare a recordului: un copil poate solicita înregistrarea recordului. Ca parte a acestui proces, va trebui să furnizați o adresă de e-mail și numele utilizatorului și data nașterii. Când se iau în considerare cererile în care vârsta specificată este mai mică de 16 ani, copilul va primi o notificare că un părinte sau tutore este rugat să ne contacteze prin e-mail. Dacă ulterior se obține consimțământul, datele personale colectate ca parte a acestui proces vor fi utilizate în conformitate cu termenii unui acord separat pe care îl solicităm tuturor solicitanților;

 

Competiții: Din când în când organizăm competiții prin serviciile Agenției de recorduri naționale. Condițiile fiecărei competiții vor determina dacă pot participa copii sub vârsta de 16 ani. Dacă copiii cu vârsta sub 16 ani sunt eligibili să participe la competiție, vom solicita o adresă de e-mail. De asemenea, vom solicita adresa de e-mail a părintelui sau tutorelui legal al copilului. Adresa de e-mail a copilului va fi colectată de noi numai pentru competiție și va fi ștearsă imediat după ce a fost ales numele câștigătorului sau câștigătorul a primit premiul său;

 

Concursuri: din când în când, Agenției de recorduri naționale poate desfășura concursuri și teste la care copilul poate participa, iar noi putem publica rezultatele copilului în clasamentul concursului, împreună cu numele și locul de reședință al copilului.

Cum colectăm informații personale

Colectăm / primim informații despre dvs. în următoarele moduri:

 • Atunci când un utilizator completează un formular de înregistrare sau transmite altfel informații personale.

 • Interacționează cu site-ul.

 • Din surse deschise.

Modul în care Agenției de recorduri naționale poate utiliza aceste informații

Agenției de recorduri naționale va utiliza datele dvs. personale în următoarele scopuri:

 • Marketing / Promovare

 • Creare un cont de utilizator

 • Feedback

 • Colectarea recenziilor clienților

 • Pentru a asigura respectarea termenilor și condițiilor

 • Pentru a procesa o plată

 • Pentru suport

 • Informații de administrare

 • Publicitate direcționată

 • Gestionarea comenzilor clienților

 • Protecția site-ului

 • Pentru comentarii între utilizatori

 • Soluționare a litigiilor

 • Gestionarea contului de utilizator

 • Dacă dorim să folosim informațiile dvs. în orice alt scop, vă vom cere să consimțiți și vă vom folosi informațiile numai după ce am obținut consimțământul dvs. și apoi numai în scopul (scopurile) pentru care consimțim, cu excepția cazului în care ne este cerut altfel .

Modul în care Agenția de recorduri naționale vă transferă datele

Agenția de recorduri naționale vă poate contacta în următoarele cazuri
Nu vom împărtăși informațiile dvs. personale cu terți fără consimțământul dvs., cu excepția circumstanțelor limitate descrise mai jos:

 • Serviciu de publicitate

 • Sponsori

 • Agenții de marketing

 • Entități legale

 • Analize

 • Servicii de recuperare a plăților

 • Colectarea și prelucrarea datelor

Solicităm terților să folosească informațiile personale pe care le oferim numai în scopurile pentru care au fost transmise și să nu le păstrăm mai mult decât este necesar pentru a atinge scopul specificat.

Putem, de asemenea, să dezvăluim informațiile dvs. personale în următoarele scopuri: (1) în conformitate cu legea aplicabilă, ordinul judecătoresc sau alte procese legale; (2) pentru a vă pune în aplicare acordurile cu noi, inclusiv această Politică de confidențialitate; sau (3) răspunde la afirmațiile potrivit cărora utilizarea site-ului dvs. încalcă orice drepturi ale terților. Dacă site-ul sau compania noastră sunt fuzionate sau achiziționate de o altă companie, informațiile dvs. vor fi unul dintre activele care sunt transferate noului proprietar.

Stocarea informațiilor dvs.
Vom păstra informațiile dvs. personale la noi timp de 30 de ani sau atâta timp cât avem nevoie de acestea pentru a atinge scopurile pentru care au fost colectate, așa cum este stabilit în această politică de confidențialitate. Este posibil să trebuiască să păstrăm anumite informații pentru perioade mai lungi de timp, de exemplu, pentru păstrarea evidenței / raportării în conformitate cu legislația aplicabilă sau din alte motive legitime, cum ar fi aplicarea drepturilor legale, prevenirea fraudei, etc. Informații anonime reziduale și informații agregate, niciuna dintre care vă identifică (direct sau indirect), pot fi stocate pe termen nelimitat.

Drepturile dvs. legale asupra datelor dvs. personale

În funcție de legislația aplicabilă, este posibil să aveți dreptul de a accesa și rectifica sau șterge datele dvs. cu caracter personal sau de a primi o copie a datelor dvs. cu caracter personal, de a restricționa sau de a vă opune prelucrării active a datelor dvs., cereți-ne să partajăm (transferăm) datele dvs. personale altei persoane, retrageți consimțământul pe care ni l-ați dat pentru a prelucra datele dvs., dreptul de a depune o plângere la o autoritate legală și alte drepturi care pot fi relevante în conformitate cu legislația aplicabilă. Pentru a vă exercita aceste drepturi, ne puteți scrie la national@records.md. Vom răspunde cererii dvs. în conformitate cu legislația aplicabilă.

Puteți renunța la comunicările sau profilurile de marketing direct pe care le desfășurăm în scopuri de marketing, scriindu-ne la national@records.md.

Vă rugăm să rețineți că, dacă nu ne permiteți să colectăm sau să prelucrăm informațiile personale necesare sau să retragem consimțământul pentru a le prelucra în scopurile solicitate, nu veți putea accesa sau utiliza serviciile pentru care informațiile dvs. au fost solicitate.

Fișiere COOKIES
Pentru a afla mai multe despre modul în care le folosim și despre alegerile dvs. cu privire la aceste tehnologii de urmărire, vă rugăm să consultați Politica noastră privind cookie-urile.

Siguranță:
Securitatea informațiilor dvs. este importantă pentru noi și vom folosi măsuri de securitate rezonabile pentru a preveni pierderea, utilizarea necorespunzătoare sau modificarea neautorizată a informațiilor dvs. sub controlul nostru. Cu toate acestea, având în vedere riscurile inerente, nu putem garanta securitatea absolută și, prin urmare, nu putem garanta securitatea oricărei informații pe care ni le transmiteți și faceți acest lucru pe propriul risc.

Link-uri către terți și utilizarea informațiilor dvs.:
Site-ul nostru poate conține linkuri către alte site-uri web pe care nu le operăm. Această politică de confidențialitate nu afectează politicile de confidențialitate și alte practici ale terților, inclusiv ale terților care operează orice site web sau serviciu care poate fi accesat printr-un link de pe site. Vă recomandăm cu tărie să citiți politica de confidențialitate a fiecărui site pe care îl vizitați. Nu controlăm și nu suntem responsabili pentru conținutul, politicile de confidențialitate sau acțiunile unor site-uri sau servicii terțe.

Reclamații
Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la prelucrarea informațiilor dvs. care sunt disponibile pentru noi, puteți trimite un e-mail către Managerul de reclamații de la NATIONAL RECORDS AGENCY, str-la 1 Aerodromului 4, of 307, e-mail: national@records.md. Vom lua în considerare întrebările dvs. în conformitate cu legislația aplicabilă.

bottom of page