top of page

Cum să aplici

Pentru a deveni deținător al recordului, aveți nevoie de fermitate și abilități extraordinare. Înainte de a solicita înregistrarea recordului existent, verificați informațiile și asigurați-vă că aveți tot necesarul pentru a bate acest record. Dacă sugerați o nouă variantă de record, vă recomandăm să petreceți ceva timp pentru a vă asigura că acest record nu a fost încă înregistrat. Fiecare nouă idee de record aprobată ar trebui să fie semnificativ diferită de cele existente și să demonstreze o abilitate complet nouă. A fi primul care propune un record nu oferă însă dreptul imediat de a înregistra recordul: un număr mare de cereri pentru înregistrarea unui record nou sunt respinse. Înainte de a veni cu o nouă idee de record, citiți secțiunea Cauzele refuzului.

 

1. Studiați cu atenție baza de recorduri.

Intrați în secțiunea Recorduri, pentru a lua cunoștință cu recordurile existente. Apoi luați cunoștință cu informația din secțiunea Cum se stabilește un record și vedeți criteriile și regulile noastre pentru înregistrarea recordurilor.

 

2. Selectați pe care doriți să-l bateți.

Alegeți un record existent, sau propuneți o idee nouă de record.

 

3. Selectați serviciul dorit de înregistrare a recordului, completați cererea și expediați spre examinare. Cererile se examinează până la 5 zile lucrătoare.

Dacă cererea dvs. este respinsă, vom răspunde și vom explica motivul.

Dacă cererea dvs. este acceptată, veți primi un e-mail cu pașii și condițiile care trebuie îndeplinite pentru a înregistra recordul dvs.

 

4. Achitați serviciul de înregistrare a recordului pe care l-ați ales.

Mai multe informații pot fi găsite în secțiunea „Prețuri și servicii”. După ce ați achitat serviciul selectat, veți primi un e-mail care va indica faptul că plata dvs. a fost reușită și veți urmează să primiți Ghidul personal pentru stabilirea recordului.

Dacă ați ales serviciul Standard, timpul de pregătire a Ghidul personal este de 4-6 săptămâni.

Dacă ați ales serviciul de înregistrare a recordului în prezența Arbitrului, timpul de pregătire Ghidul personal este până la 5 zile lucrătoare.

 

5. Ghidul personal conține toată informația referitor la regulile pe care trebuie să le respectați în timpul încercării de a stabili recordul. 

5.1 Dacă ați ales serviciul Standard, suplimentar, veți primi o listă de condiții care trebuie îndeplinite pentru a dovedi stabilirea recordului:

  • Numărul de martori care trebuie să fie prezenți atunci când vă încercați să stabiliți recordul.

  • Experți necesari într-un anumit domeniu (în funcție de tipul de record) care trebuie să urmărească încercarea.

  • Lista de formulare necesare pentru completarea de către martori și a experți.

  • Lista materialelor foto și video și a instrucțiunilor pentru filmarea încercării de stabilire a recordului.

  • Lista documentelor necesare pentru confirmarea calificărilor experților care evaluează încercarea de a stabili recordul.

4.2 Dacă ați ales serviciul de înregistrare a recordului în prezența Arbitrului, suplimentar, veți găsi un formular pentru detalii necesare despre evenimentul dvs de stabilire a recordului. În formular veți introduce data, ora, și locul stabilirii recordului. 

Cu 48 înainte de eveniment managerul agenției vă va contacta pentru a confirma prezența arbitrului la eveniment.

Arbitrul Agenției de recorduri, personal va urmări procesul de stabilire a recordului, va strânge date de la martori și experți și, de asemenea, va controla că încercarea de a stabili recordul se desfășoară în conformitate cu toate regulile și standardele.

De asemenea, dacă recordul va fi stabilit, arbitrul vă va oferi imediat certificatul oficial al deținătorului recordului național și medalia oficială.

De asemenea în preț sunt incluse serviciile foto și video.

 

6. Furnizarea de dovezi.

Dacă ați ales pachetul Standard, este foarte important ca toate regulile prescrise în Ghidul personal să fie respectate. Dacă cel puțin una dintre condițiile din instrucțiuni este încălcată, Agenția de recorduri naționale are dreptul de a refuza înregistrarea recordului.

Trebuie să vă ocupați desinestătător de îndeplinirea tuturor condițiilor necesare, găsirea martorilor și a experților, precum și a operatorilor și fotografilor pentru a vă înregistra recordul și a furniza dovezile necesare.

După ce toate condițiile sunt îndeplinite și recordul este stabilit, trebuie să furnizați toate dovezile colectate atașându-le într-o formă specială. Veți primi un link către formularul pentru dovezi împreună cu instrucțiunile dvs. personale.

Pentru mai multe informații, consultați Ghidul de dovezi.

 

7. Examinarea dovezilor

După ce toate dovezile sunt atașate, acestea trebuie expediate spre examinare Agenției re recorduri. Procesarea documentelor durează 6-8 săptămâni, după care veți primi concluzia dacă recordul dvs. a fost înregistrat sau respins.

În cazul în care recordul dvs. este respinsă, veți primi o listă documentelor care lipsesc pentru a confirma stabilirea acestuia. Dacă dovezile necesare sunt disponibile, puteți completa formularul din nou prin atașarea fișierelor lipsă și trimiterea acestora din spre examinare.

În cazul în care la încercarea de a stabili recordul au fost încălcate instrucțiunile sau au fost luate măsurători incorecte, Agenția de recorduri vă va anula încercarea de a stabili acest record. În acest caz, trebuie să parcurgeți întreaga procedură din nou pentru a înregistra recordul dvs.

 

8. Înregistrarea recordului

În cazul în care dovezile dvs. a fost acceptate, veți primi o scrisoare de confirmare a înregistrării recordului dvs. De asemenea, veți primi un link către pagina personală din registrul recordurilor naționale. Certificatul oficial al deținătorului recordului național va fi expediat pe adresa poștală indicată în formular.

bottom of page