top of page
BACKGROUND NRA.png

Idei pentru afacerea dvs.

Compania Dumneavoastră poate deveni deținător de record național!

Lucrăm cu branduri, agenții și companii pentru a confirma realizări remarcabile, care trezesc interesul mass-media, lasă amintiri de neuitat și oferă soluții de marketing eficiente unui public larg - totul printr-un proces de certificare de nivel național.

Serviciul Business vă convine dacă planificați:

packaging.png

Lansarea produsului nou

Dacă doriți ca lansarea noului produs să fie cea mai ambițioasă, îndrăzneață, memorabilă la nivel național, atunci stabilirea unui record este ceea ce vi se va potrivi ca soluție extraordinară.

community.png

Formarea unei comunități

Nu există o modalitate mai bună de a construi o comunitate decât de a uni cât mai mulți oameni în jurul unei activități. Agenția de recorduri vă va propune idei creative și vă va face organizația cunoscută la nivel național.

new-product.png

Aniversări și sărbători

Acestea sunt evenimente importante și trebuie sărbătorite și împărtășite. Pentru noi, fiecare aniversare de afaceri nu este doar un moment, este o pagină din istoria brandului Dumneavoastră.

fundraising.png

Proiecte sociale și colectare de fonduri

Creați un scop unic pentru lumea exterioară cu idei comune de strângere de fonduri cu scopuri caritabile.

Cu ce încep?

Explorează ideile noastre de recorduri pentru companii și alege cea mai potrivită!

Online Recorduri

Recorduri bazate pe timp

video-conference-facetime-screen-monitor
young-man-t-shirt-jacket-holding-rubik-s

Stabilirea unui record online este o modalitate foarte relevantă de a atrage publicul în diferite locații cu sarcini de record care sunt ușor de accesat oriunde te-ai afla. Încercarea de a stabili un record pe Internet deschide o lume de posibilități. Vă poate ajuta să profitați de campania dvs. de marketing și de PR sau poate fi distractiv și creativ să reuniți și să atrageți angajații din diferite locuri.

În acest format, companiile sunt încurajate să stabilească recorduri într-un anumit timp, de exemplu:

- cel mai rapid timp pentru a asambla cubul lui Rubik;

- asamblarea rapidă a puzzle-urilor unui anumit brand;

- cel mai rapid timp pentru a consuma un produs al unui anumit brand.

Multe recorduri din această categorie sunt ușor de organizat, făcându-le ideale pentru integrarea interacțiunilor clienților în PR sau marketing.

Recorduri bazate pe dimensiuni

Evenimente de masă

pamyatnik-monete.jpg
pexels-pixabay-433452.jpg

Acest format de recorduri se potrivește pentru o campanie publicitară și vă invită să creați cel mai mare sau cel mai mic obiect. Formatul acoperă o gamă largă de categorii, dar în toate cazurile, produsul trebuie să îndeplinească standardele comerciale sau profesionale. Exemple:

- cea mai mare monedă de 1 ban (în imagine);

- cea mai mare plăcintă;

- cea mai mare sculptură realizată din plastic reciclat.

Recordurile cu participare în masă implică executarea simultană a unei acțiuni de către cel mai mare număr de oameni. Câteva exemple ale acestui format includ:

- cea mai mare grupă de oameni care aleargă îmbrăcați în aceleași costume (Moș Crăciun),

- cea mai mare mulțime de oameni care jonglează cu diferite obiecte (în imagine).

Unele dintre categoriile de recorduri de grup oferă opțiuni de încercare care pot fi realizate în una sau mai multe locații. Acest format de record este o modalitate excelentă de a vă implica publicul în timp ce vă promovați obiectivul campaniei publicitare.

bottom of page