top of page
BACKGROUND NRA.png

Cine este Arbitrul?

Este un reprezentant al Agenției de recorduri naționale, care va supraveghea personal încercarea de a stabili un record și de își da verdictul imediat după finisarea încercării.

Beneficiile prezenței arbitrului la evenimentele de stabilire a recordului:

save-time.png

Economisirea timpului - Pregătirea Ghidului personal durează doar 5 zile lucrătoare. Nu trebuie să pierdeți timpul imprimând, scanând și completând formulare, sortând fotografii și videoclipuri, completând formularul de dovezi și așteptând examinarea acestuia.

certificate (1).png

Eliberarea certificatului și a medaliei oficiale - Certificatul oficial care confirmă titlul deținătorului de record va fi eliberat imediat după stabilirea cu succes a recordului (în serviciul Standard, titularul recordului primește certificatul prin poștă, după examinarea și aprobarea dovezilor).  Împreună cu certificatul veți primi și medalia oficială a deținătorului de record. Veți avea ocazia să faceți o fotografie comemorativă cu trofee imediat după stabilirea recordului.

sketch.png

Gestionarea completă a probelor dvs. - Arbitrul Agenției de recorduri va înlocui cei doi martori necesari pentru o încercare standard de înregistrare a recordului și va colecta personal toate documentele necesare pentru a vă stabili dosarul.

camera.png

Filmări foto și video - Arbitrul Agenției de recorduri va furniza filmări foto și video ale încercării dvs. de a stabili un record, pentru a vă crea pagina în istoria recordurilor naționale din Moldova cât mai curând posibil.

Prețul serviciului *: 2999 MDL

* Prețul include prezența Arbitrului Agenției de recorduri, înregistrare foto și video în timpul evenimentului de stabilire a recordului, care durează până la 4 ore.

Atenţie! Pentru evenimente de stabilire a recordului mai lungi de 4 ore, se aplică taxe suplimentare. Contactați-ne pentru mai multe informații.

bottom of page