top of page

Recorduri pe care le poți stabili la Chișinău International Marathon.Maratonul internațional Chișinău este el însuși deținător de record. Cel mai mare număr de participanți din an în anu participă anume la Chișinău Maraton care se va desfășura deja săptămâna viitoare.


În data de 17 octombrie, mii de participanți vor merge la start pentru a stabili recorduri personale la diferite distanțe. Dar un maraton nu este doar o competiție la viteză, este de asemenea și o plăcere a participării. La urma urmei, dacă nu sunteți Kipchoge, acesta nu este un motiv pentru a vă refuza de record. De aceea, vă prezentăm doar câteva din recorduri pe care le puteți stabili cu ușurință la Maratonul de la Chișinău!


Cel mai rapid maraton desculț. Cunoaștem câțiva alergători care iubesc să alerge desculți, Iești printre ei? Atunci poți fi cel mai rapid și să stabilești recordul de cel mai rapid alergător desculț. Indiferent la ce distanță alergi, poți deveni campion în categoria ta.Cel mai rapid maraton în costum de turtă dulce. A alerga chiar și 5 km într-un astfel de costum este deja o încercare, iar a face acest lucru cel mai rapid dintre toți este o adevărat realizare.


Cel mai rapid maraton într-un costum de grup. Dacă aveți prieteni cu gânduri similare, care sunt gata să alerge și să se distreze într-un costum de grup și să o facă mai repede decât oricine altcineva, atunci această idee este cu siguranță pentru dvs. Există încă timp pentru a face un costum de pompier și a cuceri traseul.


Cel mai rapid maraton cu un prieten în brațe. Dacă sunteți un alergător mai lent, dar puternic și rezistent, atunci luați-vă în brațe animalul de companie, fiu sau soția și stabiliți un record. Veți fi un exemplu bun de urmat pentru anul viitor.Cel mai rapid maraton cu spatele înainte. Știi pista ca pe dos? Încearcă să alergi cu spatele înainte, și chiar îți va fi mai comod să te uiți în fața celor pe care îi vei depăși în timp ce îți stabilești recordul.


Cel mai rapid maraton pe tocuri. Există chiar și competiții separate pentru astfel de recorduri. Și cine a spus că poți stabili recorduri doar în adidași?


Cel mai rapid maraton ținându-se de mână. Lucru în echipă unește, așa că ia-ți soția, soțul, fiul de mână și înaintează spre un nou record.


Cel mai mare grup de susținători. Dacă nu îți place să alergi, asta nu înseamnă că trebuie să renunți la record. Adună cel mai mare grup de susținere, alergătorii îți vor mulțumi, iar echipa ta va intra în istorie și va deveni un exemplu excelent.


Puneți imaginația în mișcare și deveniți deținător de record în ceea ce puteți face cel mai bine, atingeți noi culmi și scrieți-vă în istoria recordurilor din Moldova.


Comments


bottom of page