top of page

Fiodor Evstigneev a finisat excursia de 24 de ore cu un rezultat incredibil!


PHOTO bу Anton Perkin
PHOTO bу Fiodor Evstigneev

Astăzi, la ora 5:00, Fedor Evstigneev și echipa sa de turiști au finisat excursia de 24 de ore, cu un rezultat incredibil de 120,67 km. Grupul a intrat în Chișinău în jurul orei 3:00 dimineața și, pentru a mări rezultatul final, Fiodor a condus o excursie și pe străzile Chișinăului vechi. Cu toate acestea, așa cum a fost anunțat, excursia s-a finisat la piatra de temelie a orașului Chișinău, unde echipa a ajuns cu 3 minute înainte de timpul limită.

Amintim că excursia a început pe 29 mai la ora 5:00 în orașul Comrat, iar rezultatul declarat al recordului a fost de 103 km, însă Fiodor a reușit să-l îmbunătățească cu până la 13 km.

Fiodor și echipa încă mai au de expediat toate dovezile excursiei pentru a confirma statutul deținătorului de record, dar și acum, fără îndoială putem spune că băieții au obținut un rezultat uimitor.

Felicitări tuturor participanților, vă dorim o recuperare rapidă după o alergare atât de lungă și sperăm că acest Record va atrage atenția asupra turismului intern, iar hiking-ul se va dezvolta tot mai mult în țara noastră.






bottom of page