top of page

Cel mai rapid timp pentru a mânca o pizza





Deținătorul recordului:

Constantin Morari


Record:

2 min 46,22 sec


Pe 28 august pe strada Albisoara, a avut loc Festivalul Transporturilor Alternative - Alternocity Chisinau 2022. Organizatorul evenimentului, Primaria Chișinau, a atras atenția asupra folosirii bicicletelor, trotinetelor, rolelor si a altor forme de transport de către generația tânără.


În cadrul festivalului au avut loc o serie de evenimente sportive și de divertisment: campionatul de ciclism; Campionatul Moldovei Moto Gymkhana; campionat de role; demonstrații de ridicare a greutăților, anvelopelor de la tractoare; concursuri de siguranță rutieră, curse de motociclete etc.


Una dintre competițiile neobișnuite a fost concursul de mâncare a pizza. Partenerul recordului Pizza Box, a oferit cea mai delicioasă pizza pepperoni pentru toți participanții și, ca urmare, cel mai rapid consumator de pizza a devenit deținătorul recordului național.


În competiția pentru stabilirea recordului național au participat peste 120 de iubitori de pizza, printre care chiar și primarul municipiului Chișinău, Ion Ceban. Dar mai rapid timp a demonstrat tânărul Constantin Morari, care a reușit să mănânce o pizza de 600 de grame în doar 2 minute și 46,22 secunde.















bottom of page