top of page

Ce este NATIONAL RECORDS AGENCY


Priviți mai larg, gândiți mai extins! Fiecare dintre noi poate fi mai talentat decât ceilalți. Misiunea Records National Agency este de a oferi moldovenilor posibilitatea de a-și demonstra talentele în orice domeniu. În Moldova locuiesc oameni unici, despre care ar trebui să cunoască întreaga lume. Talentele moldovenilor sunt diverse: fizice, intelectuale sau creative și fiecare din ele merită să fie remarcate.


E timpul să vă transformați talentul

într-o sursă de mândrie și admirație pentru ceilalți. Scrieți pagina în istoria recordurilor naționale. Puteți cel mai rapid mânca o pizza întreagă? Sau ați putea construi cel mai înalt turn din piese de domino? Sau poate cineva din prieteni? Gătiți cele mai mari plăcinte sau aveți cea mai mare colecție de pahare pentru vin? Atunci vă așteptăm!


Stabiliți un record și deveniți oficial cel mai tare din țară.


Sarcina Agenției de recorduri este de a colecta, analiza, înregistra și publica recorduri, atât în domenii profesionale de sport și capacități fizice umane, cât și non-standard, care se referă la diferite sfere ale activității umane și ale societății.


Recordurile pot fi atât personale, cât și de echipă, și chiar pot fi fixate pentru persoanele juridice. Certificatul oficial al deținătorului de record, individual sau în cadrul activității unei companii, va fi o sursă de mândrie pentru triumful obținut.


Fiecare record stabilit se va transforma cu siguranță într-o poveste fascinantă și, eventual, un exemplu de urmat.


Considerăm că recordul fiecărui cetățean al țării este o parte integrantă a dezvoltării țării și a întregii comunități mondiale.


Stabiliți noi recorduri, iar noi vă vom ajuta!






bottom of page