top of page

Cel mai rapid semimaraton finalizat la vârsta de 9 ani



Deținătorul recordului:

Elizaveta Liutova



Record:

1:54:46.7


24 septembrie, În cadrul „Maratonului Inimii Mari Chișinău 2023”, Lisa Liutova, la vârsta de 9 ani, a stabilit un nou record, alergând 21,097 km în doar 1 oră 54 minute 46 de secunde.

Cu acest rezultat, ea a ocupat locul 1 la categoria 14-19 ani, precum și în clasamentul general între toate femeile care au luat parte la cursa de 21 de km - au venit 22 din 158 de concurente.



Elizaveta Liutova continuă să impresioneze lumea cu realizările și pasiunea pentru sport. Cea mai puternică motivație este în interiorul fetei. Elizaveta este supusă unui examen fizic sportiv regulat. Părinții, antrenorii și echipa de sprijin sunt mândri de ea și cred în viitorul ei strălucit în lumea sportului. Elizaveta are o familie de sport - încă 2 surori mai mici și părinți care sunt angajați în pregătirea profesională a gimnastelor. Elizaveta este foarte deschisă și sociabilă. Ea a apărut în zeci de interviuri locale și emisiuni de televiziune. Întotdeauna spune și face ceea ce crede.


Elizaveta Liutova este un exemplu strălucitor pentru tinerii sportivi și o inspirație pentru toți cei care se străduiesc spre noi culmi. Și are deja planuri pentru noi discuri.







bottom of page