top of page

Cea mai mare lansare colectivă de cărțiDeținătorul recordului:

Editura Createrra


Record:

28 autori de cărți lansează cărțile în aceeași zi


Agenția de Recorduri Naționale a Moldovei este mândră să anunțe stabilirea unui nou record național în domeniul social și cultural. Într-o demonstrație impresionantă de creativitate și unitate, 28 de autori și-au lansat primele lor cărți în aceeași zi, în cadrul evenimentului caritabil TransformNation. Aceasta reprezintă o premieră absolută pentru Republica Moldova și subliniază valoarea incontestabilă a cetățenilor săi.

Evenimentul care a avut loc pe 10 februarie 2024, a adunat autori atât din România, cît și din Republica Moldova, care și-au împărtășit călătoriile de transformare și evoluție personală prin lucrările sale, marcând un moment istoric de talie națională.TransformNation nu este doar o celebrare a realizărilor individuale, ci și un omagiu adus puterii comunității și frumuseții procesului de transformarea personală. Prin acest eveniment, autorii au demonstrat importanța evoluției, cât și a leadership-ului care este despre a fi inspirațional și a aduce iubire în lume, încurajând astfel și alți oameni.

"Scrierea cărții a fost un proces de auto-descoperire. Prin aranjarea gândurilor în pagină am depășit cea mai mare provocare - cea de a trece peste propriile limite și convingeri. Teama de eșec a devenit oportunitate de învățare și transformare. Prin împărtășirea esenței intriaore în această carte, acum știu că pot să inspir anume prin ceea ce conțin. Am convingerea că ofer valoare fiecărui cititor, că am ceva important de spus și că experiențele mele pot avea un impact pozitiv asupra celorlalți. E revelator și de-a dreptul fantastic." ne-a povestit Daniela Gîrjev autoarea cărții Spațiul Care Ne Definește și Ne Inspiră, una din cei 28 de autori.Mai mult decât un record, TransformNation are o misiune profundă - aceea de a schimba traseele de dezvoltare ale întregii națiuni. Toate cele 28 de povești inspiraționale luate împreună cu noile cărți proaspăt scoase din tipar, sunt o demonstrație a faptul că fiecare este valoros în felul său și e frumos să-și aducă conținutul interior în lume.


Prin stabilirea acestui record, Agenția de Recorduri Naționale a Moldovei nu doar recunoaște realizările mărețe ale conaționalilor noștri, dar subliniază și impactul pozitiv pe care aceste acțiuni inspiraționale le au asupra societății. Autorii au făcut apel la unitate, creativitate și contribuție socială, încurajând pe fiecare să evolueze în direcția pasiunilor și viselor proprii.


cei 28 de autori:

Belouș Sorin

Budeanu Irina

Diță Marius

Popovschi Anca Ioana

Bâznă Ionica

Costea Adriana Elena

Razincova Liudmila

Burlacu Cristina

Cîrlan Diana

Mazilu Cristina

Niculae Cosma

Migodici Eliza

Andoni Dan

Gîrjev Daniela

Spălățelu Valentina

Spătaru Ana Claudia

Vasiliu Ioana

Chitaru Florica

Moisa Doina

Safta Adriana Simona

Tomescu Mihaela

Vulpescu Daniela

Arățoaei Teofana

Chirnogeanu Cristian

Gîrjev Andrei

Groianu Ion

Ciobanu Ina

Lorin ChiforComments


bottom of page